DJ Niek Zuidhoff

DJ Niek Zuidhoff (Paniek)

Hoe DJ Niek begon…

Al vanaf de kleuterschool wist Niek dat hij dj wilde worden, met zelf in elkaar geknutselde dj-sets ging hij op de lagere school ad slag en wist op jonge leeftijd klasgenoten te vermaken. 

Toen Niek 14 jaar werd deed hij mee aan een dj contest en werd hierbij tweede met als prijs het voorprogramma te verzorgen van BZN in de toenmalige populaire Bar Dancing de Twee Gemeenten in Irnsum(Friesland). Niek draaide vlak voor de opkomst van de band het Friese Volkslied, waarbij het dak er al helemaal af ging terwijl het concert nog moest beginnen.

 

 Vanaf dat moment werd Niek door zijn vader door de hele provincie Friesland gereden om dj optredens te verzorgen. Gelukkig was de arbeidsinspectie toen nog niet zo actief.

De dj loopbaan van DJ Niek is pas echt begonnen toen hij in 1994 begon met draaien in de Graanbeurs in Breda en Café het Muijseum eveneens in Breda. Hier leerde Niek continue op zoek te gaan naar interactie met publiek, mixen en mensen verrassen met gekkigheid. 

 

In de beginperiode werkte hij do. vrij. Zaterdag tot diep in de nacht.

 

 Al snel kreeg Niek de kans om voor een nog groter publiek te draaien en werd een vast gezicht tijdens de opening van het studentenjaar in Breda. Daarna volgende een weg langs feesttenten, clubs, dj werk in binnen- en buitenland, diverse gesponsorde drive-in-shows maar ook gewoon heel intiem draaien op trouwfeesten van 50 tot 100 personen.

Wat is de muziekstijl van DJ Niek?

Eigenlijk van alles, of zoals Niek het zelf zegt: ‘Het gaat niet om mij, maar om de mensen, ik ben slechts de olie tussen de raderen’. Pure club of dance , feestcafé-, apres-ski stijl, 70’s,80’s 90’s 00,Het doel hierbij is mensen een leuke avond bezorgen en ze laten dansen/genieten! 

 

Natuurlijk is ieder optreden uniek omdat Niek luistert naar de opdrachtgever. Met zeer veel plezier wordt Niek ingezet voor diverse events van groot tot klein!

Een prettig stemgeluid

Niek beschikt over een prettige stem waarmee hij ook te beluisteren is op de radio oa Mix724 via 103.9 FM in heel Noord-Holland. Niek leent zijn stem ook voor het maken van voice overs, commercials en audiovormgeving. Een prettige stem en een prima uistraling op het podium maakt hem tot een vlotte presentator voor uw event.

prijs op aanvraag 

 

Hits: 3651